Over elke stap
wordt twee keer nagedacht.

Een nieuwe leverancier is immers een strategische zet. Ook wij denken altijd twee keer na voordat we een nieuwe stap nemen. Maar we blijven wel vernieuwen. Want met een beetje lef gaat er een wereld voor je open. Ook zin om mee te doen? Het is heel simpel! Drie redenen waarom ook jij Popal Dealer wil worden:

1
Design & kwaliteit

Waar voor je geld

Design, kwaliteit en een passende prijs staan bij ons voorop. Wij vinden dat een mooi design en een goede prijs-kwaliteitverhouding hand in hand kunnen gaan. Dat is de speciale Popalformule: kwaliteit leveren zonder poespas eromheen.

Bij Popal betaal je nooit te veel, omdat we ons geld liever steken in goed onderzoek dan in dure marketing. Want goed onderzoek leidt tot goede fietsen, met een hip design. Kwaliteitsfietsen, maar dan voor een prettig Hollands prijsje. Zo krijg je altijd waar voor je geld.

Service & garantie.

Wij zijn niet zo moeilijk.

Als dealer word je lid van de Popal familie. En voor familie gaan we uiteraard net een stapje verder...

Daarom denken we graag met je mee. We ondersteunen de winkeliers daar waar we kunnen om de klant zo goed mogelijk vooruit te helpen met zijn of haar Popal fiets.

2
3
Zoefff...

Snel en betrouwbaar.

Want voor je het weet staat je bestelling voor de deur.
Of voor de deur van de klant, want ook daar leveren we als dat nodig is.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dropshipping. Dagelijks leveren wij honderden Popal fietsen bij de eindgebruiker thuis.
Dit doen wij voor zowel fysieke fietsenwinkels als voor online Popal dealers. Een efficiënt systeem waarmee we samen de klant binnen 24 uur ontzorgen.

Oh oh...

Vereisten om dealer te worden.

Geen zorgen. Zoals we al eerder zeiden:
Wij zijn niet zo moeilijk.

Dus ook nu niet.
Hier onder een lijst met vereist(en):

1. Je hebt een fietsenwinkel.

Waar wacht je nog op?

4

navigeer links
navigeer rechts