Werken bij Popal

Popal groeit hard en onze internationale ambities vragen om een team dat staat als een huis. Kom jij ons versterken?

Popal is ambitieus. We gaan goed, maar zijn pas net begonnen. Popal is klaar om de fietsenmarkt op z'n kop te zetten, en jij kunt erbij zijn!

Bij Popal staan bevlogenheid en werkplezier centraal. In het hart van Nederland werkt een jong team elke dag samen aan een gemeenschappelijk doel. Iedereen krijgt volop de ruimte om zijn of haar eigen creativiteit te ontwikkelen. Wij geloven in het talent van onze mensen en in hun vermogen om iets unieks te creëren. Daarom geven we je bij Popal graag de ruimte om zelf je eigen projecten te runnen, betrekken we je graag bij belangrijke beslissingen en luisteren we graag naar jouw ideeën.

Kom werken bij Popal en ervaar wat 'work hard, play hard' betekent. Geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook van onze onweerstaanbare koffie en supergezellige vrijdagmiddagborrels. 

Vacature

Customer support medewerker

Onze vacatures verschijnen op de Indeed. Staat jouw droombaan er niet bij, stuur ons dan een open sollicitatie.


Open sollicitatie
Ook als je niet direct een vacature ziet die bij je past, kun je bij ons solliciteren door middel van een open sollicitatie. We bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt waarvan we denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn. Stuur je open sollicitatie naar vacature@popal.nl. Vermeld naast je contactgegevens, je droombaan en bijbehorende motivatie, waarom juist jij een aanvulling bent voor ons team. 

Solliciteer nu!

Stages

Zoek je een stage waar je écht wat kunt leren? Wil je een werkervarings- of afstudeerstage die je een echte CV-boost geeft?  Solliciteer bij Popal en laat zien wat je kunt!

Popal zoekt stagiaires die hun stageperiode goed willen benutten, en deze liever niet verspillen aan kopiëren en koffie halen. Bij Popal krijg je de kans om je eigen projecten op te zetten en uit te voeren, en ontwikkel je concepten en processen die we écht gaan implementeren in ons bedrijf.
Afhankelijk van jou expertise krijg je bij Popal de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen. En wie weet willen we je daarna niet meer kwijt...

We zijn benieuwd naar jou!